Холивудската звезда Джони Деп и супермоделът Кейт Мос се събират отново на снимачната площадка за нов музикален видео клип на сър Пол Макартни, съобщава Контактмюзик.

Джони и Кейт, които бяха заедно в продължение на четири години от 1994 г., участват в промоционалния клип на новия сингъл на бившия бийтълс Eye Queenie.

Запознат с проекта споделя пред в. "Дейли мирър", че "те наистина избягваха да се появяват заедно пред обществеността, тъй като в миналото имаха доста конфликтни моменти, но не можаха да откажат на Макартни. Двамата имат само малки роли в клипа, но това е първият път, когато се показват на екрана заедно, след като се разделиха".

През лятото на миналата година Кейт се омъжи за рокзвездата Джейми Хинс, а миналата година Джони Деп прекрати 14-годишната си връзка с френската певица, актриса и модел Ванеса Паради.

"Те са мои приятели и на /дъщеря ми/ Стела. Много съм щастлив, че се съгласиха да го направим", казва Макартни.

Деп и Мос обаче не са единствените звезди, които участват в снимките в емблематичното студио Abbey Road. "Участва цяла плеяда от знаменитости. Това наистина е букет от знаменитости. /Актрисата/ Мерил Стрийп и Гари Барлоу /бившият фронтмен на популярната през 90-те години бойбанда Take That/ бяха в студиото. Но голямата тема за приказки бяха Кейт и Джони", казва източникът.