Много е страшно да кажа какво бъдеще виждам за България. Ние в момента потъваме. Това заяви пред Нова телевизия жената-скенер Момера Пенчева.
Според нея, за да излезем от това състояние, ни трябват личности. И преди всичко - да се обърне внимание на човека. Иначе ще потъваме още и още, добави тя.
„Нека бъде обезпечен човекът - да знае, че неговата душа е удовлетворена с това, което иска. Най-тежка е кратката раздяла до срещата ни във Вечността. Трябва да останат спомени на обич", допълни тя.
Необикновената дарба на Момера се отключва след смъртта на баща й. Изведнъж жената започва да вижда като на скенер вътрешните органи на хората.
Не бих се наела да мина този път пак отново, защото той беше много труден, призна тя. Пенчева твърди, че може да мести предмети с мисълта си.
Мисълта е енергия. Просто е нужна концентрация, разкри „тайната" си тя.
"Те, мъртвите, са до нас - с невидимото си тихо присъствие. Затова нека ги споменаваме по-често, а докато сме живи, нека казваме на близките си по-често, че ги обичаме", призова Момера всички хора, които са изгубили близък.