Канадският певец Джъстин Бийбър, който тази година стана на 20 години, е бил кръстен в нюйоркско жилище. Церемонията е била извършена в банята на един от приятелите на изпълнителя, съобщи в. "Daily Mail”.
Баптисткият пастор Карл Лентц е съобщил за сайта TMZ, че е прекарал седмицата с Бийбър в изучаване на Библията, за да се подготви музикантът за церемонията. Певецът е пожелал тя да се състои в изключително тесен кръг.

В началото на месеца Джъстин Бийбър се извини за расистка шега, разказана във видео отпреди години, което едва сега стана публично достояние. В изявление Бийбър казва, че като дете не е осъзнавал как някои думи могат да нараняват. Певецът допълва, че се е поучил от грешките си и се извинява за тях, а сега отново поднася извинението си, след като те са станали обществено достояние.

Британският таблоид "Sun" първи публикува видеото, заснето преди пет години. В клипа 15-годишният тогава Джъстин Бийбър разказва шега за чернокожи хора, която завършва с расистки епитет. Преди да разкаже вица, някой го предупреждава да не го прави, но въпреки това тийнейджърът продължава през смях. 20-годишният Бийбър споделя още, че "невежеството няма място в съвременното общество" и се надява, че другите няма да допуснат същата грешка като него.