57-годишна жена като по чудо се е разминала със смъртта, след като днес на завой автомобилът и поднесъл и е паднал от около 30 метра в река Чая, казаха за БЛИЦ от полицията и от пожарната. Тя е била много уплашена, няма счупено по нея или сериозно травми, има натъртвания.
Пътят, Асеновград - Чепеларе, на който е станал инцидента, е бил мокър от дъжда. „Пежо”-то, в което шофьорката била сама, е поднесло на завой и полетяло в реката. Жената е слизала от Родопите към Асеновград.

След като поднесъл, автомобилът започнал да се върти, разрязал мантинелата и „кацнал” на подпорната стена. След това колата се наклонила, полетяла в пропастта и паднала на брега на реката.

Малко след това шофьорката сама се обадила за помощ, на място спешно пристигнали полиция, пожарна и Спешна помощ. Единствената по-сериозна травма е болка в гърдите, но според първоначалните прегледи не е опасна.

"Чудо е, че изобщо жената е оцеляла", коментираха от КАТ. Преди няколко месеца по идентичен начин, падайки в река, загина бизнесмен от Асеновград.