Най-новата глобална платформа  за компютърни игри Viagame, е достъпна и за българските геймъри. Сайтът е част от дигиталното портфолио на Modern Times Group, собственик на Нова Броудкастинг Груп. Viagame е място за запалените фенове на електронните спортове и предоставя на глобалната аудитория ексклузивно и директно излъчване на турнири по компютърни спортове.  Съдържанието на сайта може да се гледа както в реално време, така и на запис.  В световен мащаб платформата отбелязва старта си още тази седмица – с директно излъчване на най-големия Hearthstone турнир в света. Фокусът е върху първокласно спортно съдържание от водещите лиги, допълнено от  токшоута и интервюта.  

Турнирът Hearthstone ще се излъчва във Viagame на живо oт 14 до16 юни. Той ще се играе на Ipad-и, което е неизследвана ниша в рамките на електронните спортове. Играта Hearthstone, базирана на герои от World of Warcraft на Blizzard, вече има над 10 милиона играчи, привлечени от началото си през март 2014 г.

Сайтът на Viagame може да бъде посетен и чрез приложение за мобилни телефони и таблети. В момента продуктът все още е в бета фаза, но до края на 2014  за потребителите ще има много нови функционалности. През първата седмица след пускането на сайта съдържанието ще върви без реклами и обратната връзка с феновете от целия свят ще бъде високо ценена.

Viagame е достъпен на адрес http://www.viagame.com и предоставя на глобалната аудитория най-доброто игрово съдържание