Вече можем да Ви зарадваме с новината, че от 10 октомври имате възможността за резервации за сезон 2014 в Албена. Първите резервирали до 31 октомври 2013г. своята почивка в Албена ще получат 15% намаление от стандартите цени. При резервации в следващия промоционален период до 31 януари 2014г. отстъпката е 10%, съобщиха от елетния черноморски курорт и обявиха новостите за 2014 година:

2014 година е специална за ваканционно селище Албена, защото празнува 45 години от създаването си. Ето защо следващото лято ще се превърне в един нестихващ празник с много изненади за всички гости и възможности за активна почивка.

Ето една част от изненадите през предстоящото лято:

    Аквапарк АКВАМАНИЯ е новият атракционен комплекс с разнообразни високо качествени модерни съоръжения и пързалки, подходящи както за деца, така и за възрастни. През 2014г. гостите на PrimaSol Ралица Супериор Клуб - хотелите Ралица Супериор, Ралица и Вита Парк, ще получат безплатен вход за аквапарка, безплатно ползване на басейните, пързалките, както и чадъри и шезлонги /при възможност/.

    БЕЗПЛАТЕН Wi-Fi интернет за всички гости настанени в Албена. Услугата ще даде възможност на всички гости ще могат да се възползват от ползването на безплатен безжичен Интернет във всеки хотел и на всички открити и публични места на територията на Албена, както и на прекрасния плаж.

    13 реконструирани тенис корта ще посрещнат любителите на активния отдих през 2014 година, а професионални тенис инструктори от "Dreisam Tennis Academy" - Фрейбург, Германия ще разкрият всички тайни на този прекрасен спорт.

    Хотел Ралица ще бъде напълно реконструиран – нови комфортни и стилно обзаведени стаи с модерно оборудване, нови бани, нов дизайн на рецепцията и лоби бара на хотела и на ресторанта.

    Нови две плажни библиотеки ще бъдат изградени на плажната ивица на Албена.

    Албена ще предостави на своите гости интересни възможности за развлечение, забавление и релакс с голф и йога занимания. Уроците по голф се провеждат на от професионален инструктор и предлаганите голф пакети включват още екипировка и трансфер от хотела до голф игрището. Йога заниманията са под ръководството на индийския гуру – Сандип Кумар.

    Ресторант Гергана ще бъде напълно обновен. Гостите на Албена ще може да се хранят и в нов а-ла-карт ресторант до хотела. И двата ресторанта ще разполагат с огромна тераса, от която ще се открива спираща дъха морска панорама.

    Албена се стреми да подържа екологична среда и ще обособи зони с ограничен автомобилен трафик. През 2014 г. ще дадем възможност на гостите да паркират своите автомобили на обособени паркинги и ще ограничим движението им в комплекса.

И не забравяйте - 15% отстъпка само за всички резервирали през www.albena.bg или чрез обаждане на call center Албена /тел. 070012110/ до 31.10.2013 г. Всички притежатели на iPhone може да резервират и през мобилното приложение. Осигурете още сега почивката за семейството си през следващото лято и се възползвайте от намаленията в цените.

Повече новости и информация може да намерите на albena.bg.