За вота очаквам разговор с тези, които са го вкарали, но не виждам къде е лидерът. Той е на пътуване - явно има някакъв инструктаж в САЩ. Като внасяте вот, трябва да сте тук. Можем да помогнем вотът да свали правителството. Бихме го подкрепили, ако има сериозно намерение, заяви днес лидерът на "Атака" Волен Сидеров, който след евроизборите говори за първи път. "Ама вот ли е, не е ли вот. Хем го внасят, хем го изтеглят", допълни той. Не сме подкрепяли кабинета, поставяхме условия, но той не свърши работа, ние сме за избори на 20 юли, отговори Сидеров на въпрос за досегашната подкрепа на управляващата коалиция.
Орешарски не доказа, че нещо полезно върши за страната. Беше му даден шанс от българските избиратели. Имахме надежди за социални политики и той не го направи. Не изпълни основни неща, които се очакваха от него. Той направи и нещо много позорно, клекна пред един безскрупулен американски лобист и му каза, че тука няма да правим "Южен поток". Показа, че е поредната колониална марионетка, коментира оставката на кабинета лидерът на "Атака".

Последните избори бяха най-купените на планетата. Най-големите купувачи бяха "България без цензура", за което внесохме сигнал в прокуратурата. Тези избори трябва да бъдат касирани и да се проведат нови избори за европарламент, каза още Сидеров. Той допълни, че очаква повдигане на обвинения срещу Бареков.

Ще влезем в следващия парламент. Сега не виждам къде са протестърите, реформатори, гербаджии, които поискаха оставка на правителството, отбеляза Сидеров.

Сега искате да върнете Борисов на власт. Върнете го и сложете и един от образците за корумпираност и хората, които купуваха изборите. Колко нарушения и колко фалшиви дарители излязоха на ББЦ. Това не ви ли смущава?, запита журналистите Сидеров.