Нашествие на известни личности ще видим тази вечер на сцената на X Factor. Лицата на Брад Пит, Анджелина Джоли, английската кралица и политици ще „влязат” в изпълнението на Наско. Той е подготвил хита на Ангел и Моисей feat. Криско, Pavell & Venci Venc', Dexter – „Знаеш ли кой видях”. 12 танцьори ще сложат маски на популярните личности и ще превърнат сцената в истински екшън. Любопитното е, че зад псевдонима Dexter стои вокалният педагог на шоуто Васко Иванов, който даде специални напътствия на Наско за тънкостите на песента.
 
Освен да се подготвят за изпълненията си, финалистите са изправени и пред друго предизвикателство – да се преборят с грипа. Повече от половината от тях са болни и се притесняват как ще се представят. Те ще трябва да превъзмогнат висока температура, болки в гърлото и кашлица, за да се спасят от елиминациите в петък.
 
Кой ще се представи най-добре и какво ще изпеят останалите финалисти, ще разберем довечера от 21.00 ч. по Нова ТВ. А кои ще бъдат номинирани за елиминации и кой ще си тръгне от шоуто, ще разберем в петък, 11 октомври, от 22.00 ч. по Нова ТВ.