Каракатица – така звучи думата къртица, казана от Виктория Куприна. Колоритната участничка в X Factor усилено учи български език преди утрешния лайф на шоуто, посветен именно на най-обичаните родни хитове. Рускинята ще изпълни песен на Силвия Кацарова, като за да се подготви за изпълнението си, използва всяка свободна минута, за да учи правилата в българската граматика. Признава, че най-трудно й е произношението на някои думи и усилено се бори с навика да слага окончания в падежи от руски език. Не случайно, една от най-често срещаните й реплики е „Аз мислю”.

След изпълнението си на песента „Сбогом моя любов” на Васил Найденов, другата руска фурия в шоуто – Людмила, утре ще си постави още по-висока цел с изпълнението на друг вечен хит – „Панаири” на Лили Иванова. Участничката, която открито заяви, че най-много обича българските песни, признава, че изключително много се възхищава на примата на родната естрада. Любопитното е, че 62-годишната дама все още помни нейн концерт, на който е била преди години. Споделя, че няма плочи на Лили Иванова, но за сметка на това има няколко броя дискове с нейни песни. „Толкова малка жена, а толкова много енергия. Такава дисциплина и последователност...”, изразява възхищението си Людмила.

Утрешната българска вечер в X Factor ще бъде и първата битка на 14-те участници заедно. Интересна сценография ще видим втория във втория лайф – мотори, сватба с 2 булки, циркови изпълнения и дори летящи танцьори. Песни на БТР, Михаела Филева, Графа, КариZма, Ангел и Моисей, Миро, Дивна и други са малка част от музикалния репертоар в предстоящата БГ вечер.