Таксиджия е размазал от бой норвежки турист в Слънчев бряг след спор за цената на превоза. След скандала бакшишът ударил клиента с юмрук в лицето, взел му телефон, 50 лева, банкова карта и часовника от ръката.
Инцидентът е станал преди ден около 2,30 ч. през нощта. Туристът хванал такси и пътувал към хотел "Янтра", но по пътя се скарал с шофьора за цената на изминатото разстояние.

В един момент водачът изпраскал един юмрук в лицето норвежеца и му взел iPhone 5, портфейл с 50 лв. и норвежка банкова карта и часовника от ръката.

62-годишен германец, отседнал в Слънчев бряг, пък се оплакал, че преди два дни близо до почивната станция на Министерски съвет непознат мъж му предложил сексуални услуги.

Туристът отказал и продължил, но мъжката проститутка го настигнала, хванала го за рамото и го дръпнала назад. В този момент друг мъж го спънал на земята. При падането му е отнет портфейл, съдържащ сумата от 85 евро и 45 лева.

Припомняме, че преди две години пиян норвежец, дошъл да разпусне в Слънчев бряг, се повози на най-скъпото такси в света и за малко повече от 2 км плати 600 лева.

Тогава 66-годишният норвежки турист, прилично почерпен, спрял кола в централната част на курортния комплекс и помолил шофьора да го закара до хотела му. Когато пристигнали, чужденецът поискал да си плати, но бил толкова пиян, че успял само да си извади портфейла и да го подаде на шофьора, като очаквал, че нашенецът честно ще си вземе колкото трябва.

След като видял пачката от 600 лева, заедно с кредитни карти, таксиджията прибрал направо целия портфейл и отпрашил с колата си. Едва на другия ден туристът подал оплакване в полицията.