Няколко дни след като спечели купата в телевизионния формат “Денсинг старс”, от екипа на Васко Василев потвърдиха, че Албена Денкова е приела поканата на цигуларя да се включи към националното му лятно турне през последната седмица на август тази година.

“Стисках палци през цялото време на Албена и бях сигурен, че ще победи. Тя е изключителна и никога не съм се съмнявал, че няма да е номер 1. Разбрах, че е спечелила няколко минути след финала и й се обадих да я поздравя, докато говорихме спонтанно й предложих да дойде да направим един танц по време на концертите ми с филмова музика през август. И тя каза “с удоволствие”, разказва щастливият Васко Василев.

  “Не се поколебах нито за миг преди да приема. Да танцувам под звуците на цигулката на Васко е преживяване, от което никога не бих се отказала. Сега обаче остава най-важното – да облечем в хореография идеята и да имаме време да я направим както трябва. Васко ще трябва да отдели време не само за музикални репетиции този път.”, сподели с усмивка Албена Денкова.

Албена Денкова заминава за Сочи, където заедно с Максим Стависки ще са част от проекта на лед “Светлините на големия град”, a Васко Василев е зает в Кралската опера в Лондон. Aко заетостта на Албена позволи, се oчаква двамата да се съберат за репетиции непосредствено преди първия концерт на Васко в Сандански на 25-ти август и да продължават в летните театри на Пловдив (27-ми август), Бургас (28-ми август), Варна (29-ти август), Велико Търново (30-ти август) и Русе (31-ви август). Билети за всички концерти се продават в мрежата на ивентим и на касите на веригите  Германос, Офис 1, Техномаркет и бензиностанции ОМВ.