- Деси, Тодор Славков публикува твоя гола снимка във Фейсбук и заяви, че има още много компромати срещу теб...

- На тази снимка изобщо не съм аз! Това е съвсем друг човек, на когото са надраскани орнаменти от моята татуировка, но нито се вижда лице, нито нищо. А аз такава снимка нямам!

- В редакцията пък получихме снимки, на които ти си в компания, вероятно в заведение, а на масата има линии от бял прах. Твърди се, че ти правиш нещата, в които обвиняваш Янчо...
- Аз съм живяла пет години в Италия, преди да се омъжа за Янчо. Тези снимки може да са супер стари. Не казвам, че съм някаква супер майка, но откакто ми се е родило детето, категорично съм си променила начина на живот и това е причината за раздялата ни.

- Говори се, че си била обидена, че не си била поканена на рождения ден на Тодор и затова си реагирала по този начин...?
- Това са пълни измислици! Няма нищо такова! Не мога да повярвам, че продължава да се коментира по този начин, при положение, че миналата седмица се извиних на Тодор, че съм го замесила без да искам в цялата история. Просто ми е омръзнало с Янчо да имам постоянни проблеми, всеки уикенд едно и също, постоянни скандали!...

- Всъщност във Фейсбук от седмица насам се появяват постове на различни хора, които твърдят, че това, в което обвиняваш Янчо, го правиш самата ти. Появи се и твърдение, че пиеш твърде много, взимаш наркотици и участваш в оргии...
- Не взимам наркотици. Да, пия, но наркотици не взимам. Пия бяло вино, твърд алкохол даже не пия. Откакто съм разведена с Янчо, въобще не ходя даже в тези среди. Единствените хора, с които излизам, са съвсем други, хора от квартала, от „Лозенец”, които нямат нищо общо с публичното пространство. Даже по дискотеки не ходя. Затова се учудвам какви са тези снимки... Най-вероятно са от някогашните купони, на които съм присъствала с бившия ми съпруг.

- На тези снимки Янчо го няма...
- Той може да е снимал. Предполагам обаче, че сме си правили някаква шега. Не мога да си представя да се снимам в такава ситуация, ако това е реален наркотик. Аз най-малкото не съм глупава, а и баща ми е публична личност - не мога да си представя да се снимам с реален наркотик в което и да било заведение! Допускам, че снимките са манипулирани умишлено. Единственото, което мога да кажа, е че съм готова на мига да си направя изследвания, тъй като тръгва и съдебен процес, и да се провери има ли в организма ми наркотици или не. Единственият наркотик, който като по-малка съм употребявала, е марихуаната, но отдавна и с това не се занимавам.

- Какви са отношенията ти с певицата Йоана - Йоко ?
- Виждали сме се напоследък в един ресторант, където тя организираше моите кулинарни вечери. Не се виждаме много често. Засякохме се и на откриването на заведението, където бяха и моите родители, а аз правех коктейли. 

Интервю на Надежда НЕНОВА