Билетът „Лото+“ на Национална лотария донесе невероятната печалба от 100 000 лева на Виолета Вуковска от град Дупница. Щастливката е на 64 години и разказа, че с късметлийския билет се е сдобила от магазин на „Лафка“, след като се е връщала от пазар и с последните си два лева решила да си купи билет на Национална лотария. Първоначално помислила, че печели 100 лева, но когато отива да си вземе печалбата, от касата ѝ съобщават, че наградата ѝ всъщност е 100 000 лева. Пенсионерката сподели, че с голямата печалба ще ремонтира жилището си и ще задели част от сумата за нейните внуци. Мечтае да е здрава и внучетата ѝ да са с добро образование и хубава професия.

В първата игра в предаването на Национална лотария „На крачка от късмета“ за спечелването на чисто нов френски автомобил със застраховка на пътниците на стойност 100 000 лева участваха: Антоанета Стоянова от Благоевград, Сюлейман Сюлейман от село Света Петка, област Пазарджик и Цветан Събев от град Варна. Дамата първа стартира играта, като изпрати Сюлейман с една крачка по-близо до мечтаната награда, но кръгът се оказа напрегнат и всички участници се изравниха. Най-големият късметлия се оказа 34-годишният Цветан, който все още няма книжка, но новата му придобивка от Национална лотария е чудесен повод да се запише на шофьорски курсове.

Във втората поред игра „Сейфове“ участваха Румен Кънчев на 52 години от град Видин и Светослава Милкова на 32 години от Търговище. Късметът на Румен бързо му изневери и той първи напусна студиото на Национална лотария със сумата от 2 250 лева. Господинът е заместник-кмет на най-малката община в Европейския съюз – Бойница, а печалбата ще използва, за да помогне на двете си деца. Светослава продължи в следващия кръг с възможност да утрои натрупаната до момента парична сума, но златните сейфове, които отвори не ѝ дадоха тази възможност. Така печалбата от 20 000 лева беше разделена на половина и младата майка напусна предаването със сумата от 10 000 лева. Светослава работи като тапицер в мебелна фирма, а с наградата ще погаси кредита си за ремонт на жилището.

За MEGA JACKPOT-а на Национална лотария играха Виолета Минчева от София, Гинка Василева от Варна, Айдан Али от Шумен, Добромир Ангелов от София и Дарина Димитрова от Първомай. Най-високата карта с номер 41 се оказа в ръцете на Виолета Минчева, а „Колелото на късмета“ ѝ отреди игра за 1 милион лева. Преди да стартира играта си, Виолета целуна двете си дъщери за късмет и с тяхна помощ уверено достигна до сумата от 20 000 лева. На петата сфера направи първата си грешка и взе решение да прекъсне участието си с натрупаната до момента сума. 38-годишната дама работи като касиер в Български пощи, а мечтата ѝ е дъщерите ѝ да се реализират в България.

Водещата Вяра Атова зарадва Десислава Александрова от град София със златен плик с печалба в размер на 2 000 лева от играта „Специален втори шанс“.