Най-успешната риалити радио игра в българския ефир - Изчезвам след 60 секунди на радио ENERGY стартира юбилейния си пети брой! Четири години радиоефирът е завладян от истински екшън, пълнокръвно риалити и автомобилни страсти по радиото, което пуска любимите ви песни от 90-те насам, а четирима слушатели на радио ENERGY и до днес се возят в автомобилите, спечелени от Изчезвам след 60 секунди.

От 7 октомври до 25 ноември всеки, който е навършил 18 години и притежава валидна шофьорска книжка, има възможността да се регистрира и да участва в любимата екшън игра на България с голяма награда най-новия модел на NISSAN - NOTE! 

Риалити играта ще се проведе за пети път на територията на България, а от екипа на радиото обещават още повече адреналин и емоции. Желаещите за участие могат да се регистрират на сайта на радио ENERGY – www.radioenergy.bg още в понеделник. В изминалите четири сезона на играта Изчезвам след 60 секунди с чисто нов автомобил се сдобиха слушатели от Стара Загора, Русе и двама от София!

Както всяка година, водещите на радиото, което пуска любимите ви хитове от 90-те, ще се свързва с някой от участниците, попълнили коректно формата за регистрация три пъти седмично. Всички те попадат в списък, от който всеки понеделник, сряда и петък, на абсолютно случаен принцип, ще бъдат избирани двама. И в трите дни ще бъдат изтегляни по две имена на регистрирали се участници. За два месеца колата ще обиколи България със спирки в София, Пловдив, Пазарджик, Варна, Стара Загора, Русе, Велико Търново, Благоевград и Видин.

След като бъде изтеглено името на участника, екип на радио ENERGY отива с Новия Nissan Note на посочения във формуляра за регистрация адрес. Посещенията ще бъдат две на ден в интервала между 09:00 ч. и 11:00 ч. В момента, в който екипът е на адреса, водещият ще потърси по телефона регистриралия се участник и ще каже:

Nissan Note е на вашия адрес! Сега имате 60 секунди, за да спрете да правите каквото и да е,  да излезете навън, да намерите Nissan Note, да влезете в него и да го запалите.”

Телефонният разговор с избрания регистриран участник ще звучи пряко в ефир на честотите на радио ENERGY. В ефира на радиото ще бъде включен и хронометър, който отброява точно 60 секунди. През това време, избраният регистриран участник трябва да излезе, да намери автомобила, да влезе в него, да затвори вратата и ... да го запали! Ключът ще бъде предварително поставен на контакт.

С влизането в колата и нейното запалване в рамките на определеното време (точно 60 секунди), участникът се класира за големия финал на играта Изчезвам след 60 секунди 5, на който в присъствието на нотариус, един от участниците ще си тръгне с новия Nissan Note.! 

Абсолютно безплатната регистрация на www.radioenergy.bg стартира този понеделник, 7 октомври! Пълните правила на Изчезвам след 60 секунди 5 също може да се намерят на сайта на радиото.