Двама талантливи, забави и обичани български актьори ще заемат местата на Мария Игнатова и Румен Угрински като водещи на предаването "Господари на ефира", съобщи Нова ТВ.

Милица Гладнишка е единият избор на продуцента Джуди Халваджиян. Преди година тя участва в първия сезон на шоуто "Като две капки вода", където зае второто място и спечели правото да бъде жури в следващия сезон.

"Много съм щастлива и развълнувана от предложението защото "Господари на ефира" е едно от малкото предавания, които защитават човешките права и за мен е безценно, че получих покана да бъда негова водеща.

Тъй като и аз имам свои лични борби с хора, които проявяват жестокост към животни, хора, които мамят други хора, чувствам предаването и екипа близки. За мен е чест да вляза в този отбор от смели професионалисти!", заяви Гладнишка.

Другият в новата двойка водещи на предаването е Силвестър Силвестров. Ето какво споделя той: "Милица е супер! Целият екип на Господарите е удивителен.

Срещата с всички в студиото е много приятна. Свалям им шапка за предаването, което създадоха. Щастлив съм, че ме поканиха да се присъединя към тях".

За новите водещи, продуцентът на "Господари на ефира" Джуди Халваджиян каза: "Новата двойка водещи е поредното доказателство, че "Господари на ефира" от самото начало досега винаги са били провокативни, иновативни и в крак с времето. Смятам, че Милица и Силвестър са олицетворение на всичко това".
Милица и Силвестър за първи път ще работят заедно, а дебютът на забавния тандем ще се състои веднага след финала на "Като две капки вода" на 9-ти юни, в 23.00 ч.

От вторник, 10-ти юни, новата двойка водещи на "Господари на ефира" ще се появява на екрана и в нов час, точно в 22:30 ч.