От днес VIVACOM предлага на потребителите възможността да тестват напълно безплатно Интерактивна телевизия в пакет с Интернет. Всички клиенти, които търсят бърз оптичен интернет до 100Mbps и над 160 телевизионни канала с разнообразни интерактивни функции, могат да заявят 30-дневен пробен период, през който сами да се уверят в качеството на услугите. От това предимство могат да се възползват както нови, така и настоящи клиенти  на телекома. След изтичане на тестовия период,  всички абонати, които продължат да ползват DUO:FiberNet + IPTV пакет, ще получат специална отстъпка от 50% от таксата на пакета за следващите шест месеца при подписан 2-годишен договор. Така срещу  8.90лв. на месец те ще получат от VIVACOM най-модерната интерактивна телевизия в България: с възможност за над 160 канала, 25 от които са HD, и бърз интернет.

На всички свои нови абонати VIVACOM ще предостави напълно безплатно HD ТВ приемник и Wi–Fi рутер за още по-голямо удовлетворение от използването на услугите.

По време на тестовия период, предимствата на интерактивните функции на IPTV ще усетят най-вече любителите на футбола. Те ще могат да гледат в удобно за тях време всички мачове от Световното първенство по футбол, както и да връщат отново и отново най–добрите моменти. Също така абонатите ще могат да се насладят на цялото първенство в HD качество с канала БНТ HD, включен в телевизионните пакети Стандарт и Екстра на VIVACOM TV. 

Заявка за тестовия период може да бъде направена до 31 август в магазинната мрежа на VIVACOM.