Най-успешният сериал на БНТ „Под прикритие” получи 10 номинации в първите награди на публиката за български филми и сериали „Jameson Златна Бленда”.
„Под прикритие” ще се бори за отличия в категориите „Най-грабваща история”: Любовта на Ади и Косъма и убийството на Косъма, „Най-добра екшън сцена”: Серия 3, преследване с яхти, „Най-запомняща се реплика”: “Ше те смажа!”, “Извинявай, ако те безпокоя, ама танцьори не ти ли трябват?” и „Ние престъпници ли се родихме, Иво”, „Откритие”: Снежана Макавеева в ролята на Зорница, „Най-гореща двойка”: Захари Бахаров и Милена Николова в ролите на Иво и Ади, „Фаталната жена на България”: Милена Николова в ролята на Ади и „Лошото момче на България”, където са номинирани Александър Сано в ролята на Косъма, Захари Бахаров - Иво и Мариан Вълев – Куката.
Това е първото издание на конкурса „Jameson Златна Бленда” и в него участват родни продукции, които са били публично представени в периода 1 януари 2012 – 31 май 2013. Победителите ще бъдат определени след онлайн гласуване между 1 и 31 октомври, а връчването на наградите ще бъде на церемония на 9 ноември 2013 г.
Трите сезона на „Под прикритие”, които бяха излъчени по БНТ, пожънаха огромен успех и спечелиха симпатиите на публиката, както и редица отличия. В момента вървят снимките на четвъртия сезон, който обещава неочаквани обрати в сюжета и много предизвикателства за зрителите.