Зрителите на Нова ТВ станаха свидетели на разкрепостеното поведение, което Съквартирантите за първи път демонстрираха от началото на VIP Brother 2013. След бурния купон, който BIG Brother организира за участниците, страстите се разгорещиха и те стигнаха до доста пикантни моменти. От невинни шеги някои от Виповете преминаха в провокативни танци. Мариан реши да направи стриптийз на дамите, а Станка се оказа е центъра на събитието. Певицата Йоана реши да си припомни годините на буйно хлапе, като измисляше различни пакости с момчетата. В разгара на купона Ваня Червенкова реши, че е време партито да бъде прекратено преди нещата да са излезли извън контрол. Тя буквално строи мъжете и издърпа в банята поп изпълнителката като едно непослушно дете.
Оказа се, че някои от Съквартирантите нямат намерение да приключват със забавленията и под влияние на еуфорията ще прекрачат доста граници. Лияна се оказа единствената дама, озовала се през нощта в мъжката стая. Двамата с Тервел стават все по-близки, а тази вечер от 20:00 часа зрителите ще видят дали бариерите между двамата ще паднат окончателно.
Среднощните събития в Къщата станаха повод за скрита война между Йоана и Лияна, защото фолк певицата се оказа дълбоко засегната от коментарите за своето поведение. Лили беше подкрепена от вечните си защитници Мариан и Павел, но Стойко и Пламен се оказаха на друго мнение.
Напрежението между двете красиви жени ще продължи да расте и тази вечер Лияна и Йоана ще продължат да обособяват два лагера от иначе задружната мъжка компания. Днес конфликтът, тръгнал от репликата на Йоана:“Събери се малко като жена!“ ще обхване и останалите Съквартиранти в Къщата. Дори Ваня, покровителката на Лияна, ще направи скептични изказвания по повод развилите се обстоятелства.
Тази вечер ще стане ясно какво крият Лияна и Тервел от Съквартирантите и от какво е продиктувано тяхното поведение. Какво са споделили един с друг красавицата и боксьора, зрителите ще видят тази вечер по Нова ТВ. 
Ваня и Мариан отново ще повишат глас в кухнята, като всеки ще се опита да постави своите изисквания на дневен ред. Конфликтът между бизнес дамата и модела няколко пъти вече приключва с шеги, но въпреки това те все по-често влизат в пререкания.
Каква е тайната на Лияна и Тервел? Как ще приключи ситуацията межди Йоана и Лияна и какъв е новият конфликт между Мариан и Ваня ще разберете тази вечер от 20:00 часа само по Нова ТВ. Информацията за най-актуалните събития и новини от Къщата на VIP Brother 2013 може да следите на официалната страница на предаването facebook.com/vipbrother.bg и сайта на шоуто: www.vipbrother.bg.