Отвлечената Адрияна разкри, че свекърва й е карала нейния мъж Найден да я бие, защото не са правили секс. "Отказвах му и я чувах, как му говори да ме тормози", разказа 15-годишното момиче. Адрияна разказа пред TV7, че се е познавала от около година с Найден преди да се оженят. Както БЛИЦ съобщи, на 28 септември женихът отвлече изгората си от Троян с двама приятели.
"Живеехме в къща в Тръстеник. Когато ме отвлякоха, отидохме в къщата на братовчеда на Найден - Габриел, в Тръстеник. Той ми се правеше на мъж, взе нож и каза, че ще ми махне носа", каза още Адрияна. Тя каза, че са й давали храна и вода. "Само ме заплашваха, не са ме били. Казваха, че ще откраднат майка ми и ще я изнасилят. Найден не е искал от мен да проституирам", разказа момичето, което беше отвлечено. "Изпитвам вече само омраза към Найден", призна Адрияна.

Майката на Адрияна отрече, че са я продали за 1400 лева на Найден. "Имаше сватба, но без брак", заяви Катя. Малката сестричка на Адрияна - Габи, пък разкри, че Найден я е душил.

От болницата се включи и бащата, който каза, че първата вечер са дошли 20 души. "На сутринта ме нападнаха", каза човекът, който е съсечен с брадва.