Големият, дългоочакван финал в Dancing Stars е тази вечер – от 20.00 часа само по Нова. Албена Денкова или Михаела Филева – въпросът е коя от двете ще заслужи титлата Кралица на Dancing Stars 2014. А отговора ще дадат зарителите, които ще решат кой да бъде големият победител. Двете ще представят по два танца – нова хореография и любимият им танц.

За да подкрепят двете финалистки, днес ще чуем Рут Колева и ще видим шампионите от миналата година Ангел и Дорина, които са подготвили специална изненада за всички зрители. Ексклузивно днес на сцената на Dancing Stars финалистките ще получат поздрав и подкрепа и от невероятната испанска фламенко-чил група Chambao.
Отпадналите двойки се събраха днес и се включиха на живо в „На кафе”, където гостуваше бронзовият медалист Дарин, заедно с партньорката му Ани. Александра Жекова издаде, че ще гласува за нейния идол – Албена Денкова. Милко Калайджиев защити Михаела, като към него се присъедини и бате Енчо.

А каква изненада са ни подготвили отпадналите двойки, кой е техният фаворит и коя двойка ще бъде Крал и Кралица на Dancing Stars – довечера от 20.00 часа по Нова.