Никой засега не е разпознал смелата дама, форсирала колата си със 130 км/ч в насрещното на автомагистрала „Тракия“. Видеото с безумното шофиране обиколи за минути Интернет и стана пореден повод за коментари относно нелепите ситуации по родните пътища.Няколко очевидци на идиотската ситуация са посочили три различни марки коли и регистрационни номера, между които има сериозни разминавания, съобщава „Телеграф“. „Ще привикаме всички собственици на коли, при които има съвпадение между автомобила и табелите му, за да открием нарушителя и да му съставим акт за шофиране в насрещното“, обещават от полицията в Бургас.

Припомняме, че джигитската история се разигра в района на 320-и километър на магистралата в посока София. Полицаите, разследващи случая, предполагат, че жената се е заблудила, пътувайки от Карнобат за село Добриново, изпуснала е отбивката и се е качила на магистралата.

Това е вторият подобен случай в последните дни, след като на 18 септември вечерта цистерна успя да измине около 40 километра в платното за насрещно движение по същия аутобан.