Истински скандал гръмна в Къщата на ВИП брадър и този път звездите се изпокараха за ядене и бюджет. Групичката около социоложката Мира Радева - моделът Мариян и певицата Ирина Флорин седнаха, за да направят списък с покупките за 390 лева, колкото е бюджетът им. "Не може всички вегетарианци да обсъждат какво ще си поръчаме. Поръчвайте, каквото искате, ние искаме един стек цигари", подвикна бизнесдамата Ваня Червенкова.
Мира Радева пък бе категорична, че щом ще се купуват цигари пушачите трябва да се откажат от месото, за да стигнат парите. Бившият депутат Павел Чернев също се включи в спора като отправи конкретно предложение към месоядните в Къщата: "Ако има твърде много вегетарианци тук, ние можем да станем човекоядци".

Мариян пък настояваше в менюто на звездите за следващата седмица да има повече зеленчуци като броколи и тиквички, както и зехтин, с който да ги приготви. Социоложката държеше най-много в списъка да се включат 6 кг. сирене.

Най-изнервена от сметките се оказа Ваня, която помоли съквартирантите си да отидат в друга стая, за да обсъждат битовизмите. "Все едно и също чувам, повръща ми се от един и същи разговор. Главата ми бръмна, вие луди ли сте", развика се Червенкова.

Тази вечер звездите се номинират за изгонване от Къщата. След тази свада е почти безспорно, че Ваня Червенкова и Мира Радева ще се изберат една друга. Засега класацията се води от певицата Йоана, която бе номинирана от Мишо Шамара, с мотива, че е от хората, които обичат да бъдат малтретирани. С два гласа са и моделът Мариян, и социоложката Мира Радева.