Никол Шерцингер, Алиша Кийс, Пинк, Кайли Миноуг, Гари Барлоу и Ронан Кийтинг отправиха специален поздрав към X Factor и пожелаха успех на участниците в шоуто. Към тях разбира се, се присъедини и създателят на формата Саймън Кауъл, който сподели, че изключително се радва, че се е срещнал с Рафи, но с още по-голямо нетърпение очаква да срещне новата звезда на България.
 
Плеядата от световни музикални имена и техните поздрави идва точно навреме – преди днешния епизод, в който стават ясни финалистите, и дни преди старта на големите концерти този четвъртък и петък. Любопитното около всеки един от тях е, че освен че притежава X Factor, е бил важна част от шоуто. В момента Никол Шерцингер е съдия в юбилейното британско издание и ментор на групата на момичетата. В ролята на съдии са и бившите членове на Boyzone и Take That – Ронан Кийтинг и Гари Барлоу, както и дамата от една от най-успешната момичешка група – Mel B от Spice Girls. Австрийската звезда Кайли Миноуг също е била част от X Factor – тя се присъедини към формата в ролята си на ко-ментор, като помогна на сестра си Дани Миноуг в избора на таланти.
 
Сред звездите, които поздравяват родните кандидати, се нареждат и едни от най-популярните и емблематични участници и победители – такава е Леона Луис, която спечели формата през 2006 г. и още с първия си сингъл Bleeding Love стана световноизвестна. Безспорни фаворити на публиката по цял свят са и имена като най-новата нашумяла банда Little Mix, хитовите One Direction и Оли Мърс, който пък тази година пя на една сцена с Роби Уилямс.

Тук можете да видите и техните поздрави:
http://play.novatv.bg/play/325667?autostart=true
 
За кои от българските участници обаче тези поздрави ще бъдат на късмет, ще разберем в епизода довечера, когато ще станат ясни имената на финалистите. Изборът на съдиите ще бъде толкова труден, че те дори ще дадат втори шанс на някои от кандидатите.
 
Кои таланти ще излязат на голямата сцена този четвъртък и петък? Кой ще получи втори шанс – ще разберем довечера от 21.00 часа по Нова ТВ.