Трима победители – така отреди вотът на съдиите в Dancing Stars снощи. Единствено вотът на петия член на журито – зрителите, определи двамата финалисти на Dancing Stars, достойни за титлата Кралица на най-бляскавото шоу в българския ефир. И техните имена са Михаела Филева и Албена Денкова.  Именно те ще се състезават за голямата купа на Dancing stars утре от 20:00 по Нова.

След напрегната надпревара снощи, бронзът отиде при Дарин и Ани, за които третото достойно място е тяхната победа. „Научих тялото си да се движи в ритъм, благодаря на целия екип на Dancing Stars”. С тези думи Дарин определи своето участие в най-бляскавото танцувално шоу в българския ефир. 6 елиминации за най-бързите крака в Dancing Stars. Въпреки трудностите, той достигна до финала, благодарение на много труд и упоритост. Миналата вечер първият танц на Дарин и Ани ги върна към самото начало, а именно куикстеп. „Абсолютно състезателен танц, не се уморих да повтарям колко си талантлив”, не сдържа похвалите си Илиана. Второто им изпълнение отново им донесе максималните 40 точки, а вечният хит на краля на попа Майкъл Джексън Smooth Criminal ги доближи още до титлата Крал и Кралица на Dancing Stars 2014. “Доказа, че си единственият актьор в България, който танцува по-добре от мен”, коментира Христо Мутафчиев.

Aлбена посвети своя първи танц – тангото, на своята майка. „Не може класирането да е твоята мотивация. Мотивацията е любов” – така Албена коментира движещата сила в нея, която я заведе до заветния финал в Dancing Stars. Най-красноречиво журито определи нейния неповторим талант и държание, достойно за подражание. „Гордея се, че съм българин, благодаря ти”, възкликна Христо и допълни, че Албена ни учи как да бъдем личности, пишейки история всеки един миг. Тя от своя страна сподели, че за нея е чест да е на сцената на Dancing Stars 2014 и ако е мотивирала поне един човек да се занимава с танци, то това е нейната победа. Вторият й танц в мега фрийстайла, за който й съдействаха и солистите на Националната опера и балет и балет „Арабеск” изправи публиката и журито на крака и те го определиха като най-добрият танц за целия сезон. Защитници на Албена Денкова  в залата снощи бяха олимпийската шампионка по плуване Таня Богомилова и шампионката в живота Нана.

Контемпорарито на Михаела и Светльо отново доказа, че младата изпълнителка заслужава титлата „Мис чаровност” на Dancing Stars 2014. Емоцията, която тя предаде чрез танца си, дори напълни очите на Христо Мутафчиев със сълзи. „Бандитската” хореография в танца с четирима професионалисти затвърди 40-те точки. Светльо и Михаела съчетаха цели 6 стила и се справиха безупречно.