Четирима финалисти - Неве, Нети, Стефания и Къци, ще се борят за първото място в предаването за звездни преобразявания "Като две капки вода" по Нова телевизия. Големият финал ще се състои на 9 юни.
Невероятно изпълнение, което върна зрителите в миналия век, осигури първото място на Мая Бежанска миналата вечер. Чарли Чаплин и песента му от филма "Модерни времена" впечатли зрителите и те я посочиха за свой фаворит. Въпреки че спечели, за съжаление това не повлия на генерално класиране.
Иво Танев пък беше фаворитът на журито за образа си на Коцето-Калки и хита му "Връх в океана", но остана на третото място за вечерта. Стефания вдигна на крака всички с "Happy" на Фарел Уилямс, a Павел разчуства дамската аудитория с "Bed Of Rouses" на Бон Джоуви.
Трите последни места останаха за Деян в дъното на класацията за Ела Фитзджералд, следван от Неве за "Twisted Sister" и Нети за Емил Димитров.
На големия финал Нети ще се преобрази в Сара Брайтман, Къци - в Тодор Колев и "Черно море", Неве - в Александра Бурке и "Алелуя", а Стефания ще влезе в ролята на Ицо Хазарта.
За останалите четирима също няма да има почивка, като журито им отреди следните дуети - Мая и Деян ще бъдат дует Каризма с "Минаваш през мен", а Иво и Павел - Елтън Джон и Джордж Майкъл.