Навсякъде се кълна, че пети брак няма да имам, така че не чакайте. Имам мъж до себе си, но вече няма да дрънкам по този повод. То и новата любов не би ме провокирала да се омъжа пак. Не обичам да ходя на сватби, особено на мои.Това споделя тв водещата Миглена Ангелова, прочула се с предаването „Искрено и лично“ и неизменните си червени костюмчета.
Дамата, която се постара около името й да има редица от сплетни и клюки, към днешна дата заявява, че вече е овладяла емоциите си, подредила живота си и знае накъде и с кого да върви. Тази година е особено важна за известната русенка – едната от близначките й я дарява с първородно внуче, а дъщеря й Стефани се омъжи за тунизиец.

В професионален план Ангелова се гордее, че на екран се завръща предаването й „Искрено и лично“. То стартира от 30 септември по TV7.

„Хората са затворени в собствената си вселена и смятат, че те са център и че всичко, което мислят, се поражда от тях самите. А ние сме продукт предимно на обществените нагласи“, коментира тв водещата и споделя, че ще в стремежа си да направи предаването по-добро ще търси помощта на свои бивши колеги от Русия.