С шампанско, парти аксесоари и хъс за победа, звездите от „Като две капки вода”, „Dancing stars” и „Големите надежди” се подготвят за големите финали. 

С шампанско, шарени перуки и уши а ла Мини Маус – така звездите от „Като две капки вода”, „Dancing stars” и „Големите надежди” се приготвят за големите финали. Броени дни преди да станат ясни шампионите в праймтайм форматите на Нова, всички участници прекъснаха за кратко репетициите си, за да отпразнуват предстоящата и дългоочаквана развръзка.

Начало на маратона от големи финали ще поставят… най-малките, а именно – талантите от „Големите надежди”. Тази сряда, 4 юни, точно в 20.00 ч., шестимата финалисти ще излязат на голямата сцена, за да докаже всеки един от тях, че заслужава да бъде победител. Преди този момент да настъпи обаче, талантите, заедно с водещия тандем Драго и Ахинора, спретнаха истинско тържество – с детско шампанско, шарени балони и задължителната торта по лицето.

Не с детско, а с истинско шампанско, трите двойки финалисти от Dancing Stars „поляха” предстоящия финал, който зрителите на Нова ще видят в четвъртък, 5 юни, отново от 20.00 ч. Парти жребият отреди на Михаела Филева розови уши в стил Мини Маус, дяволски рога за Дарин и хавайски гердан за Албена Денкова. Въпреки празничното настроение у всички обаче, една от двойките няма да има шанса да отвори шампанското на финала, защото още утре, по време на първия финал, ще отпадне от състезанието. А в четвъртък – деня на Големия финал, един срещу друг ще се изправят само две двойки, устремени към титлата „Крал и кралица на Dancing stars”.

Същото ще се случи и с участниците от „Като две капки вода”, където още на полуфинала тази вечер четирима ще отпаднат, а останалите четирима ще дадат всичко от себе си на Големия финал на 9-и юни, понеделник, точно в 20.00 ч. Верни на принципа „полят изпит – взет изпит”, великолепната осмица вдигна истински купон на сцената на шоуто. Интересното е, че всеки един от тях беше като две капки вода с другия по отношение на избора на парти аксесоар – така Къци и Иво Танев станаха като две капки вода в категорията „шарени перуки”, Павел и Деян Донков се конкурираха в категория „най-щури очила”, а дамите казаха „наздраве” с цветни папионки, парти очила, лакомства и други празнични аксесоари.

За кои от участниците финалът ще бъде повод за истински празник, ще разберем съвсем скоро.

Големите надежди. Финал – 4 юни /сряда/, 20.00 ч.
Dancing stars. Финал – 5 юни /четвъртък/, 20.00 ч.
Като две капки вода. Финал – 9 юни /понеделник/, 20.00 ч.