Съпругата на убития шеф на „Мултигруп” Илия Павлов - Дарина Павлова, която от 14 години живее в Италия, отскоро има ново амплоа. От 2014 година тя е почетен президент на „Иския филм енд мюзик глобал фестивал”. Дарина бе в Кан, за да анонсира събитието, което ще се състои от 12 до 21 юли на италианския остров Иския.
Там Силвестър Сталоун ще получи приза за кинолегена. Един от спонсорите е хотел-казино на Златни пясъци, който е наследство от починалия Илия Павлов. Членове на борда на „Иския филм енд мюзик глобал фестивал” са личности като Хари Белафонте, Стефания Сандрели, Никълъс Кейдж, Моника Белучи и други, обяснява в интервю за „Преса” Дарина Павлова.

Дарина Павлова обяснява, че със Силвестър Салоун, Антонио Бандерас и останалите звезди от „Непобедимите” се е запознала не в Америка, където живееше преди години, а в България по време на снимките на филма. Светската дама отхвърля слуховете, че е уредила своя приятел Джулио Берути да играе в култовата лента и твърди, че той сам е спечелил роля в „Непобедимите”, благодарени на своите качества.

Павлова засега не разкрива дали в Иския е поканен и бившият премиер Силвио Берлускиони, с когото е близка. „Не е тайна, че със Силвио сме приятели. Запознахме се преди 10 години във Вашингтон. Той е интересен човек, чаровен, различен политик. За него моето мнение е вярно, защото е странично. Той ме изслушва, защото му е интересно какво мисля. За италианските медии аз съм приятел на фамилията Берлускони. Но не мога да кажа, че това е мъжът на живота ми”, казва Дарина. Мъжът на живота й си оставал Илия Павлов.