Емблемите на телевизионната журналистика Иван Гарелов и Елена Йончева отново се събират в един екип. От 6 октомври в ефира на TV7 двамата стартират новата амбициозна продукция на !no frame media - „Оригиналът”.
Всяка неделя от 19:30 часа Гарелов и Йончева ще поднасят на своите зрители събитията чрез обективен и задълбочен анализ в името на безкомпромисното търсене на истината за процесите и тенденциите в политиката.
„Оригиналът” ще разчита на два основни сегмента. В тях Гарелов и Йончева ще излагат своите гледни точки по актуалните събития, като основната разделителна линия ще е между вътрешната и външната политика, в чийто анализ журналистите са се превърнали в еталон. 
„Оригиналът” ще заложи на множество интересни рубрики, в които ще бъдат представяни изгряващи нови политици, портрети на утвърдили се имена, непознати истории и всичко онова от света на глобалните исторически процеси, което засяга зрителите в частност.
Предаването ще се превърне в истински етикет за публицистика и обещава гости от високите етажи на властта както от родния политически живот, така и от световната сцена.