Понеделник ще бъде първият ден на петия сезон на най-щедрата и емоционална лятна игра в Русе. Традиционното партньорство между медийния лидер „Утро“ и най-стилния черноморски курорт „Албена“ продължава с Голямата лятна фиеста, която ще даде на читателите ни онова, от което кризата май се мъчи да ги откаже - 10 безгрижни ол инклузив уикенда за двама в „Албена“ и една царска 10-дневна ол инклузив семейна почивка. Тя ще бъде изтеглена измежду участниците във всички кръгове.
Играта вече е позната на редовните участници от предните четири лета, но правилата тази година са по-различни.
Наградите ще се разиграят в пет кръга с продължителност по две седмици всеки. През първата седмица във всеки брой на „Утро“ в специален талон ще има част от снимка на хотел в курорта. Изрежете ги, сглобете снимката на хотела и отговорете на поставените въпроси.
Предложенията си изпратете в „Утро“ по пощата на адрес: Русе, ул.“Константин Иречек“ 6, или да го донесете лично където ви е удобно - в редакцията на посочения адрес или в офиса на „Албена Тур“ на ул.“Княжеска“37 /на централния площад/. Ако сте пропуснали елемент от пъзела, ще можете да наваксате през втората седмица, когато ще ги повторим. Ако пък имате пълния комплект, втората седмица ще ви даде шанс за още едно участие. Повече талони, повече пътеки към успеха.
Стартираме в понеделник! Включете се в голямата лятна фиеста и си подарете едно незабравимо преживяване!