Максим Стависки и Албена Денкова, изглежда ще станат поредната известна двойка, която е на път да се раздели.

Въпреки че двамата имат общ син, който се роди през 2011 г., отношенията между тях се влошават, твърдят руските таблоиди.

От една година Максим има нова партньорка, с която участва редовно на традиционния спектакъл „Ледников период“ в Русия, пише „Галерия“. Дамата, която смени в съчетанията Денкова, е актрисата Екатерина Шпиц. В момента двамата са тотален хит в бившата съветска федерация и обират точките на спектаклите във фигурното пързаляне.

Твърди се обаче, че Стависки и Щпиц са повече от партньори и помежду си имат интимна връзка. В същото време отношенията между Максим и Албена са охладнели заради постоянните караници за пиянските изцепки на фигуриста, който уби младеж и остави в инвалидна количка Мануела Горсова след шофиране в нетрезво състояние. 

След като Денкова „разчисти“ терена на руснака, заради участието си в Денсинг старс в България, Катя и Максим са неразделни. Актрисата стана известна с ролята си на Алиса в руския екшън „Метро“, който миналата година скандализира цялата страна, пише slava.bg.