Истински шоу спектакъл поднесоха на софиянци звездите на Coca-Cola Happy Energy Tour 2013. Цялото пространство зад музея „Земята и хората”, бе изпълнено с истинска гора от вдигнатите ръце, на повече от 35 000 фена. Световната сензация Конър Мейнард, хит мейкърите на България и чаровната румънка Антония, се качиха на уникалната и супер атрактивна сцена на Coca-Cola Happy Energy Tour. Изнесеното пространство, на което изпълнителите поднасяха хит след хит, бе разположено буквално сред морето от фенове и гостите на концерта бяха на „една ръка разстояние” от своите любимци. В комбинация с изумителното светлинно и лазерно шоу, това представление ще остави трайна следа в съзнанието на всички запалянковци на качествената музика.
Тийн идолът и носител на престижната наградата MTV's Brand New for 2012 – Конър Мейнард, зарада феновете с изпълнението на най-силните си парчета "Can’t Say No" и "Turn Around’’, като запази за финал специалната изненада към българска публика – София бе първият град в света, който чу изпълнението на новия му сингъл "R U Crazy", абсолютно на живо. Писъците и виковете на тълпата, при началните акорди на песента, бяха повече от разтърсващи. Най – големите късметлии, включили се в играта „Треска за Golden Circle“, имаха неповторимата възможност да наблюдават зрелищното шоу от първите редове, а победителите в играта, се срещнаха лично с голямата британска звезда. Веднага щом приключи с изпълнението си и слезе от сцената, Конър Мейнард се снима с всички щастливци и поздрави победители от фейсбук играта на страницата на Coca-Cola Happy Energy Tour.
Феновете имаха възможността да видят на живо и музикалното изкушение от съседна Румъния – Антония. Дивата изпя хитовете си "Marabu", "Jameia" и "Morena", като при последното си парче, помоли да се загасят светлините, за да се снима с българската публика и да качи снимката онлайн. Най-доброто от родната музикална сцена бе представено от Лора Караджова, Криско, Дивна, Лео, Део, Рафи, Играта, Кристо, Ice cream, Дийп Зоун, Сани Алекса, Димчо и ФО, Ангел и Моисей, Богомил, танцьорите от Макоза ностра, Революция Z и Метин. Шоуто откриха Ice cream, които буквално разтърсиха парка зад музея „Земята и хората”. Към изпълнението на „Знаеш ли кой видях” на Ангел и Моисей, се присъединиха Dexter, Venci Venc и Pavell. Другата изненада за феновете, бе появата на рапъра Бобо. Той се присъедини към изпълненията на Сани Алекса, Дийп Зоун и Криско и Лора Караджова. Зрителите чуха и римейка на култовото парче „Бягство” на „Авеню”, в изпълнение на Дийп Зоун и разбира се, обичаните от всички -  Заки и Боби.
Столицата ще запомни този концерт, не само с грандиозното шоу, което поднесоха всички изпълнители, но с емоционалното спиране на цялото осветление, в памет на обичания Никс от Тъч Даун – Многохилядната публика блесна от екрани на мобилни телефони, под звуците на парчето I’ll be missing you.
На финала, всички звезди се събраха заедно на сцената, за да изпълнят Мегахита на Coca-Cola Happy Energy Tour 2013. – Парчето "Сподели с мен", което е по текстове на феновете на страницата на „Coca-Cola Happy Energy Tour“ в Facebook.
Всички концерти от турнето на „Coca-Cola Happy Energy Tour 2013“, бяха с вход свободен и с печатна подкрепа на сп. Браво, както и на основният медиен партньор CITY радио и телевизия.