На срещата между премиера Пламен Орешарски и вицето му Зинаида Златанова с представители на граждански сдружения и неправителствени организации отново не бе допуснат Бисер Миланов, известен с прозвището Петното.
В дискусията обаче участва негов човек, който се изказа много критично към работата на парламента и правителството, като каза буквално : “Нищо не се променя, досега само приказки”.

Това става втори случай , в който колоритната личност не можа да влезе за среща с политици- първият път бе на срещата на Вивиан Рединг, проведена във Военния клуб преди месец.

По този повод Петното бе категоричен – срещу него има необоснована дискриминация и ако това продължи, той ще влезе в политиката, заяви той пред bTV. Оказа се още, че Миланов не се е отказал от упреците си срещу протестиращите, за които той категорично заяви, че са финансирани от Сорос.

Запитан с какво се препитава, какво работи, Миланов отговори уклончиво, че събира пари, за да преживява. А хубавият автомобил, който кара обясни с предишни свои успешни години.