Калина Крумова е последното попълнение в екипа на новото предиобедно дамско шоу „Усещане за жена” по TV7, което стартира на 23 септември точно в 10 часа. Очарователната бивша депутатка ще е ко-водеща на Гергана Стоянова всяка сряда.
Калина ще води рубриката „Камъче в обувката”. Тя ще се облегне на дългогодишния си опит в политиката и медиите отново с една единствена мисия – да помага на нуждаещите се. Чрез репортажите си Крумова ще разказва историите на обикновени българи. А после в студиото ще показва добрия пример и ще търси решение, но не на частните проблеми, а ще се опита да даде отговори на всички българи, попаднали в ситуацията на героите й.

Калина дава заявка да е водещ с мисия. Да използва ефирното си време, за да подобри живота на обикновените хора и да даде гласност на проблемите им. В „Камъче в обувката” ще намират място историите на всички българи, които са неудобни за институциите. И заедно с водещата, хората ще могат да търсят промяна и да показват добрия пример.

Калина се занимава с медии от 12-годишна. Кариерата й започва в телевизия „Скат”, след което прави трансфер като водеща на сутрешния блок на Нова тв „Здравей България”. През това време прави и успешна кариера на политик и става най-младия народен представител в 41-то Народно събрание. Вносител е на законопроект за узаконяване на заместващото майчинство у нас. Целия този опит Крумова ще добави към експертния екип на водещата Гергана Стоянова. В него Калина ще си партнира още със златната медалистка Симона Пейчева, майката за пример Галя Симеонова, доктор Вергиния Георгиева, архитект Таня Дикова и дъщеря й Ирен – дизайнер, и светския експерт – Надя Иванова. За всички дами ще се грижи един единствен кавалер, който ще е ежедневно на екран – гуруто на кулинарията – шеф Борис Петров.