На 05-ти юни от 20ч. в Sofia Live Club ще се случи нещо различно.  Джаз формацията The Golden Project ще представи дебютния си албум “SevenƟ Sense” с уникална арт промоция.
За първи път на сцената освен музикантите, ще се качи и художникът Дончо Дончев, който е автор на обложката на диска.
По време на живото изпълнение на групата, художникът ще рисува и ще се опита да пресъздаде емоцията и настроението на концерта върху платната си. На финала, към всяка изсвирена пиеса ще има нарисувана отделна картина, инспирирана от самата песен.
Същевременно в клуба ще бъдат изложени и 8 графики, предварително нарисувани специално за албума, като всяка една от тях илюстрира съответна музикална творба в диска.
Входът ще е свободен, а публиката за първи път ще има възможността да види живата симбиоза между музика и картини.
Проектът преплитащ музика и картини в едно, се ражда преди година и половина, по време на откриването на изложба на Дончо Дончев, на която The Golden Project свирят. Това е първата среща на артистите, но сходните им интереси и разбирания за изкуство ги държат заедно и до днес. 
Групата The Golden Project е създадена през есента на 2010 година от Тони Златанов и Емил Пехливанов. Формацията стартира като трио, но бързо се разраства до квинтет. Музиката им е изключително интересна симбиоза между Pop, Jazz и Soul. В момента в групата участват Тони Златанов  - вокал и пиано, Емил Пехливанов - барабани, Димитър Льолев – саксофон, Мартин Ташев – тромпет и Димитър Карамфилов – конрабас. Албумът “SevenƟ Sense” е реализиран в звукозаписно студио “Пекарната”.
Дончо Дончев е художник,който изразява себе си в различни насоки. Създава авторски проекти в България и чужбина.
От 1996г. участва в изложби в България, Финландия, Германия, Турция, Швейцария, както и организира редица самостоятелни.
От 2005г. насам, заедно с турския писател Керим Сакъзлъ издават книгите: "Стихове в картини", "Прераждането на Сатира" и графичния роман "Fatemate", представени с изложби в София, Измир и Истанбул.
През 2011г. рисува 21 страници за"Heavy metal", с текст на Керим.