Испанската звезда BEBE е първия гост на
поредицата събития


„High Summer 2014” е най-новата линия музикални събития, обединяваща най-горещите партита и концерти в София и на Черноморието.
Това лято, на различни дати и дестинации в България, ще се проведат концерти на няколко изключително интересни чужди артисти и едни от най-любимите български изпълнители.
В „High Summer 2014”, B•OK Entertainment събира някои от младите, но вече утвърдили се промоутъри на българската музикална сцена, с единствената цел – да направят лятото на 2014 различно и незабравимо, наситено с изключителни музикални емоции. 
Най-яката поредица летни събития, стартира на 20-ти юни с парти-промоция на родната реге звезда Jahmmi Youth в столичния култов клуб „Маймунарника“. В юнската вечер почитателите на регето ще могат първи да видят чисто новия клип на българския изпълнител „Викай“.
Първият чуждестранен гост на „High Summer 2014” ще бъде ексцентричната испанска певица BEBE на 8-ми август.
Организаторите от B•OK Entertainment решиха да зарадват верните й фенове в България с много горещо предложение, а именно BEBE с концерт на плажа на къмпинг Градина.
Пълна с енергия и заредена с много любов, BEBE с нетърпение очаква срещата си с българската публика, пред която ще изпее любимите хитове “Malo”, Siempre Me Quedará, Ella, K.I.E.R.E.M.E и други.
Очаквайте скоро още-интересни новини и любими имена от българската и световна сцена, в програмата на „High Summer 2014”.
Билети за събитията ще могат да бъдат намерени в мрежата на Ticketlogic, Ticketportal, TicketPro и на касите в партньорските мрежи.
Промоционалната цена на билета за концерта на BEBE - 08 август, част от „High Summer 2014” е 30 лв. Количествата са ограничени.