Финалният епизод на седми сезон на хитовата комедийна драма „Столичани в повече” утре вечер от 21:30 по bTV ще предложи на зрителите поредния сблъск между Славка и Рангел. Двамата ще бъдат поканени да дебатират по въпроса за референдума в парка. Славка ще бъде подкрепяна от Праматаров и Гергинов, които ще се слеят с тълпата и ще й поддават реплики по радиостанция, чрез които да спечели симпатията на хората. Дебатът още повече ще се нажежи след като Бурова повдигне много важен въпрос, свързан с референдума. Какъв ще бъде той и как ще реагират хората зрителите ще видят в сряда вечер в ефира на bTV.

Йордан все по усилено ще се спусне в приключението, свързано с бягството на Пацо от затвора. Той ще му прати секретно писмо, чрез което му обяснява подробности за събитията във „великия” ден. Лютов ще събере целия екип, заедно с новоприсъединилата се Гери Колева, като им разпредели ролите, за които отговарят. След като окончателно подготвят всичко, съзаклятниците ще влязат в затвора, където междувременно Пацо ще си разчисти терена, готов да бъде спасен от приятелите си. Дали обаче планът ще проработи и Пацо ще усети отново сладостта от свободата си ще стане ясно в последния епизод от седми сезон.

Междувременно Елеонора и Андрей ще бъдат задържани от служители на ДАНС и ще трябва да дават обяснения. Докато чакат за разпит, те ще започнат да затоплят отношенията си, а дали ще останат в ареста или ще се измъкнат зрителите ще разберат в 13-ия фатален епизод на „Столичани в повече”.