Съпругата на Найджъл Фараж разкри страховете си от разгулния му начин на живот.

Лидерът на евроскептичната Партия за независимост на Обединеното кралство (ЮКИП) е "пристрастен" към забързания си живот, пропуска хранения и оцелява само на адреналин, пиене и пушене. А това според съпругата му Кирстен оказва влияние върху него.

В първото си интервю пред пресата партньорката на победителя в европейските избори на Острова вдигна завесата на съжителството си с Фараж. В интервюто тя го нарича расист и разкрива компютърната му неграмотност. Според нея славата на съпруга й лишава семейството й от възможността да живеят, без да бъдат притеснявани от обществеността.

По думите й неговото ежедневие е забързано и застрашава здравето му. "Той не спи достатъчно, няма време за почивка, не се храни редовно. Вече започвам да звуча като майка му, но той пуши и пие прекалено много", казва г-жа Фараж. Според нея това, което го поддържа е адреналинът. Но въпреки обществения му образ, тя определя Фараж като предан семеен мъж, когото за съжаление вече вижда по-често по телевизията, отколкото у дома.