В живота на българския княз Кирил Преславски е настъпила коренна промяна, той е започнал нежна връзка с каталунската адвокатка Миреия Бланч, съобщава сп. "Ванитатис"

Макар че отношенията им да са отскоро, че между тях има километри и препятствия, които трябва да преодоляват, двойката поддържа здрава връзка и през последните месеци Кирил много често е отскачал до Барселона, за да се срещне с Миреия, още повече че тя не преживява най-приятните си моменти в персонален план. Откакто се раздели с Росарио Надал през 2009 г., с която имат три деца, малко се знае за интимния живот на сина на бившия цар Симеон Сакскобургготски досега и по-конкретно продължилата малко повече от две години връзка с Кристина Туньон.

Кирил /49 г./се започнал с Миреия /41 г./ в началото на тази година. Адвокатката, която има дете от предишна връзка, скоро се превърнала в съществото, без което князът не може да си представи живота. "Кирил е лудо влюбен в Миреия и пътува между Лондон и Барселона при най-малкия удобен случай", заявил пред списанието източник от обкръжението на двойката. Двамата влюбени прекарали лятото заедно на о. Майорка и със сигурност са имали възможност да обсъждат бъдещите си планове. С

лед развода с Росарио князът поддържа чудесни връзки с децата си Мафалда, Олимпия и Тасило и дори живее близо до бившия семеен дом в Лондон.