"Ще се оженим. Не се шегувам. Не сме решили все още кога, но дъщеря ни Ава през два дена ме пита: "Кога ще се ожениш за мама?" - сподели вълнението си от предстоящото събитие актьорът, станал известен с прозвището си Косъма от култовия сериал "Под прикритие".

"Предложих на Нели по Нова година, тя се съгласи и не е променила решението си. Така, че сватба ще има." - допълни чаровникът.

Сано отхвърли всички слухове, които му приписваха връзка с актрисата и светски репортер на предаването "Жените говорят" Константина Живова. Той сподели, че в базата на Къртицата най-много му е липсвала именно бъдещата му съпруга.

"Отношенията ни след къртицата са в пъти по-добре. Когато отсъстваш дълго време и емоциите много се усилват. Да ме извиняват и двете ми деца, но майка им много ми липсваше." - разкри емоциите и любовта си Среброто.

Той се върна в спомените си преди 6 години, когато се събира сегашната двойка, когато са поканени да бъда водещи на реалити за модели. "Режисьорът ни каза, че два дни поред, до самото ни участие трябва да прекарваме заедно, за да свикнем един с друг и ние малко се поувлякохме."

Сано призна, че адаптирането му след базата на Къртицата е траяло само 20 минути и благодари на всички, които са гласували за него на финала. Той обеща, че ще осребри 50-те кратки съобщения, пуснати в негова полза от Шеф Петров.

Актьорът каза още , че все пак е влязъл с хонорар в предаването, докато ММА боецът Георги Стоянов е висял три месеца и не би било честно да си тръгне с празни ръце.