Чудна работа! Повече от година, откакто Братя Галеви изчезнаха, а продължават да си плащат всички сметки", сигнализират чиновници от Дупница.

Пламен Галев и Ангел Христов не дължат нито стотинка за местни данъци и такси, ток и вода, показа проверка на "Труд". Ангел си е платил дори обезщетението от 2000 лева, което му бе наложено от съда за обида на двама бивши съветници от "Атака". Издължил се е за 7 месеца на равни вноски. И Пламен трябва да обезщети обидените със същата сума, но обжалва във Върховния административен съд.

"Странно! Минали в нелегалност, а се издължават като нормални граждани - коментират дупничани. - Имението им в Ресилово свети, охраната си е там, камерите снимат. Спре ли токът, пускат агрегат."

Бившите барети са обявени за издирване от 8 май м.г. Двамата избягаха, когато трябваше да влязат в затворническото общежитие в село Самораново, за да изтърпят по 5-годишна присъда за създаване на организирана престъпна група. Оттогава не минава ден, в който за тях да не се разказват митове и легенди.