Тя бе само на 19 години и потресаващо красива, както и отличничка в университета по химия, но Алиса Фънки си отне живота само седмици, след като се потопи в сенчестия свят на аматьорското порно и бе подигравана жестоко от своите бивши съученици. Фънки, която е искала да стане анестезиолог, е участвала в секс видео с непознат в Лас Вегас, заснето за порно сайта CastingCouch-X, под името "Стела Ан".

Само дни след публикуването на секс записа на тийнеджърката, родом от Стилуотър в американския щат Минесота, обидни съобщения по нейн адрес залели социалните медии. Редица от тях били публикувани от нейни познати и бивши съученици в гимназия Стилуотър.

Учениците в гимназията се събирали специално в столовата на училището и други места, за да гледат порно клипа на момичето на телефоните си, съобщава KMSP-TV. Един от тях дори нарекъл Фънки "госпожица гърло" и задал въпроса: "А баща й знае ли?".

Друго съобщение гласи: "Нищо не сплотява училището по-добре от една порно звезда, завършила миналата година". Фънки опитал да защити решението си, но усилията й се оказали напразни, а гневът и подигравките към нея се увеличили. На 17 април Фънки не издържала и си купила пушка, отишла до езеро Голяма Карнелия и си пръснала главата в семейната лодка.

Известно е, че 19-годишната тийнейджърка е имала трудно детство. Биологичният й баща е влязъл през 2001 година в затвора за финансова измама. По-късно майка й и пастрока й са били осъдени за притежание и разпространение на наркотици. Нейни близки споделиха, че момичето винаги е имало проблеми с парите и е страдало от депресия.