В продължение на 10 години зрителите на Нова пият кафето си в нейната компания. За първи път обаче тази неделя  /25 май/ ще надникнат в живота й, за да разберат неща, които никога не са знаели за нея. Непознатата Гала в своя най-искрен и вълнуващ портрет – такава ще видим една от най-обичаните телевизионни водещи в „Извън новините” тази неделя, от 13.30 ч. по Нова.

В своя видео дневник тя ще повдигне широко завесата над своя живот  – ще ни разходи из дома си, ще ни отведе до Италия, ще ни срещне с най-важните за нея хора и ще ни изненада с неподозирани истории, спомени и умения… като например факта, че има книжка за мотор, а в училище, освен доказана отличничка, е била известна и като най-голямата подсказвачка. Връщайки се назад към детските години, ще разберем и колко смели и интересни са били мечтите й – да стане цветарка, доктор, учителка и дори космонавт. За първи път Гала ще допусне зрителите до хората, които истински обича, за да им покаже семейството си и за да ги направи свидетели на любовта й със Стефан – мъжът, за когото тя пише стихове.

И още – коя е невероятната женска четворка, колко пъти препрочита „Малкият принц” като студентка, кои са най-необичайните обяснения в любов, които е получавала, защо „възнаграждава” първата двойка на дъщеря си Мари с торта, коя тема ще напълни очите й със сълзи и как едно емоционално видео ще я развълнува изключително много?

Гала в най-откровения разказ за живота си и извън образа, в който сме свикнали да я виждаме – тази неделя в „Извън новините” – 25 май, 13.30 ч. по Нова.