Героят на Стефан Данаилов във "Фамилията" умира и сериалът свършва завинаги след 2 седмици. Продуцентите от "Камера" няма да снимат 4-и сезон за Би Ти Ви. "Фамилията" ще стане първият български съвременен сериал, който

завършва без отворен
финал и без хепиенд


С него ще приключи и тв сезонът на българските сериали по Би Ти Ви. Последният епизод на "Столичани в повече" е другата сряда, а новият сезон на "Революция Z", предвиден да се излъчи през лятото, всъщност ще бъде показан по "Би Ти Ви Синема".
Това обаче не е краят на българските сериали по Би Ти Ви.

"Столичаните" ще
продължат да
се снимат,


а наесен най-вероятно ще има и съвсем нови филмови поредици, казаха от телевизията.
Въпреки скорошния край на "Фамилията" екипът все още не знае какъв точно ще е финалът. За продуцентската компания "Камера" ("Стъклен дом") е почти правило да снима два завършека и да избере единия в последния момент.

Стефан Данаилов и Ваня Цветкова - едни от най-известните български актьори, се събраха вчера за последен път на снимачната площадка на сериала. Там застанаха пред камерата, за да заснемат финала на сериала, в който трябва да се разплетат всички сюжетни нишки.

Вариантите за край се обсъждат от продуцентите Димитър Митовски, Димитър Гочев и Росен Цветков, сценаристите и актьора с основна роля - Стефан Данаилов. В единия сценарий на финала героят на Ламбо умира, а в другия - не. Но и при двата историята толкова категорично намира своята развръзка, че зрителите няма да очакват продължение.

Не само защото май ще умре Борис Арнаудов - персонажът на Данаилов, главата на фамилията. Виновникът за това ще бъде другият главен герой - журналистът Стефан Марков (Асен Блатечки), който най-вероятно ще изчезне на финала.

Всъщност
всички герои
ще минат през
душевна промяна


Много от тях ще успеят да намерят доброто, въпреки всички злини, които е причинила фамилията. Така че последните епизоди, които Би Ти Ви излъчва, са пълни с драматични обрати и всичко излиза наяве. Стефан Марков открива истината за смъртта на любимата си Ива (Радина Кърджилова). А точно затова отиде в началото на сериала в дома на Арнаудов да пише биографията му. Героинята на Яна Маринова (Лора) разбира как е умрял по-големият брат Сашо. В неговата роля е синът на продуцента Димитър Гочев Радослав, който е един от операторите на сериала. Истината е, че в началото сценаристите не предвиждат да има развитие около Сашо. По план зрителите трябва да го видят само на снимка. Как това да стане лесно и бързо - разбира се, с човек от екипа. Впоследствие сюжетът се заплита и така и Радослав попада пред, а не само зад камерата, като сина на Данаилов.

Наследството на фамилията ще се запази при най-малките - децата на Лора (Яна Маринова) и съпруга Тони (Иво Аръков), и сина на Диана (Деси Бакърджиева) и Сашо (Радослав Гочев).