След Емануела и Азис беше обявен за умрял от сайт за вицове и видеосподеляне. "България потъна в траур! Фолкпевецът Азис издъхна в катастрофа (ВИДЕО)", гласи заглавието на клипа, чиято единствена цел е да се закачи на компютъра на любопитния потребител.
Само преди няколко седмици, фолкпевицата Емануела също беше обявена за мъртва от сайт за дрехи.

„Не знам защо толкова бързо искат някои хора да ме погребат, но вече не им обръщам внимание, защото през два-три месеца възкръсвам. Тези, които измислят подобни глупости, нямат никакви морални ценности. За пари са готови на всичко. Не съм се интересувала за авторите на поредната глупост. Сега пък се появи новината, че и Азис е загинал при катастрофа. Така лъжците си вдигат продажбите. Хората влизат в сайтовете да им четат простотиите и си поръчват дрехи“, заяви „възкръсналата“ певица пред TV7.

„Преди известно време пак пишеше, че съм починала. Много е гадно да разбереш, че си умрял. Тези, които обичат живота си като мен, в един момент си казват какво щеше да стане, ако това, което пише, се случи. Трябва да се разровя и да разпитам дали не мога да ги осъдя лъжците. Сайтовете обаче са на офшорки. Едната е от Панама“, добави Емануела.