Изчезналата преди две години 14-годишна Ю. В. от кв. "Овча купел" е била открита в неделя на бул. "Рижки проход". Любопитно е, че момичето е намерено точно на датата, на която е изчезнало преди две години - 18 май.
На 18 май 2012 г полицията пусна съобщение, че издирва 16-годишно момиче и 3-годишното му братче, които са в неизвестност от вчера. До този момент, независимо от усилията на служителите, децата не са открити, съобщава пресцентъра на МВР.

Сигналът за изчезването на децата са подали родителите им в столичното Шесто Районно управление „Полиция”. По техни данни децата излезли към 13.00 часа от дома им в кв. “Овча купел”, но до вечерта не се прибрали.

Съобщава се, че момичето - "Юлия Василева е на видима възраст 12-14 години, висока около 150 см, с черни очи, права къса и гъста черна коса, мургаво лице, тънки устни, гъсти сключени вежди. Майката обяснила, че дъщеря й има частично увреден слух. Братчето й Християн Василев е с ръст около 90 см, едър за възрастта си, с къса кестенява права коса и кафяви очи".

От СДВР потвърдиха  днес, че момичето наистина е било открито, но спестяват подробности заради непълнолетието му.