Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов отново е на линия в една от най-използваните социални мрежи в света. „Радвам се, че ми възстановиха профила във Фейсбук", написа на стената си той преди по-малко от половин час. До момента над 9 300 души са последвали профила на депутата, а повече от 600 са се сприятелили с него.

„Искам да поздравя всички с откриването на прохода "Маказа", защото положихме огромни усилия, десетки пъти го инспектирахме, многократно съм разговарял с премиерите Папандреу и Самарас, за да си направят пътя и от гръцка страна и това е изключително важно за населението в тази част на България, както и за туристическите и икономическите ни връзки с Турция и Гърция", продължава първата публикация на Борисов за днес. „Добре дошъл, отново във виртуалния свят г-н Борисов! Радваме се, че отново сред нас!", се казва в коментар на почитателка на ПП ГЕРБ, „Сега остава само още едно възстановяване - премиерския пост", пише друг приятел на Бойко.

„Бих коментирал и изказването на Миков, че с удоволствие би приел за заместник-председател на парламента г-жа Цецка Цачева. Напомням му, че г-жа Цачева е представител на първата политическа сила и няма как тя да бъде заместник на излъчен от втората политическа сила", пише още Борисов на стената си във Фейсбук.

Стандарт нюз припомня, че сутринта Борисов коментира думите на Сергей Станишев за проекта „Белене" от профила си в Туитър. Той обаче избра да поздрави хората за откриването на пункта „Маказа- Нимфея" във Фейсбук и да увери хората, че е на линия. „Наистина ли смятате, че сам г-н Борисов е прописал от тук?", написа на стената му друг потребител на социалната мрежа.