Том Круз официално си търси жена. Актьорът прибегнал до услугите на агенция за запознанства, свързана със Сциентоложката църква, и се надява тя да му помогне да открие съпруга номер четири.

Британското издание на списание "Грация" съобщава, че Том искал новата мисис Круз да е член на Сциентоложката църква поне от пет години и да е свързана с шоубизнеса. Освен това 51-годишният актьор си търси умна жена по средата или в края на 30-те си години.

"Том трябва да е стриктен в критериите си, защото иска да избегне ужасяващи срещи и държи половинката му да разбира натоварения му начин на живот и всичко, произлизащо от това", разкри запознат източник. Преди време се носеха слухове, че актьорът, който е минавал три пъти под венчило, има връзка с манекенката и актриса Джесика Уайт, но негов представител бързо опроверга информацията.

Изглежда обаче Круз вече е готов за нова връзка. Макар 29-годишната Джесика да не отговаря напълно на критериите, Том вече открил потенциално подходяща за него кандидатка. Знае се, че той е приятел с 33-годишната актриса от сериала "Шеметни години" Лаура Препън. Двамата се запознали на неотдавнашна гала на Сциентоложката църква в Лос Анджелис, но засега не искал да прибързва. "Том изглежда впечатлен, но иска да види и други кандидатки", разкри запознатият източник.

От 1987 до 1990 г. Круз беше женен за колежката си Мими Роджърс, която именно го въвежда в Сциентоложката църква, когато е едва на 25 години. След това той се ожени за Никол Кидман, от която има три осиновени деца. Двамата се разделиха през 2001 г. От 2005 до юли миналата година Круз беше женен за Кейти Холмс, от която има дъщеря Сури.