Финалистката от конкурса "Великобритания търси талант" Сюзан Бойл ще запише дует с краля на рока Елвис Пресли в кавър на песента Oh Come All Ye Faithful.

Бойл вече сбъдна част от мечтите си, качвайки се на една сцена със звезди като Илейн Пейдж и Дони Озмънд, след като стана известна с изпълнението си във "Великобритания търси талант". Сега шотландската певица ще изпълни още една своя дългогодишна амбиция, като пее със самия крал на рока Елвис Пресли.

Тя ще издаде първия си коледен албум, наречен Home For Christmas, точно за периода на празниците и обещава приятни изненади на почитателите си. Сюзан ще стане първият британски музикант, който записва дует с Елвис с кавър на известната коледна песен Oh Come All Ye Faithful, съобщават светското списание "Пийпъл".

Бойл, която е ревностна почитателка на краля на рока, признава пред изданието, че за нея дуетът е сбъдната мечта. Певицата се присъединява към звезди като Селин Дион и Франк Синатра, които също записаха дует с покойния Елвис благодарение на чудесата на техниката.

"Израснах, слушайки Елвис и пеейки с него. Не мислех, че ще бъде възможно да запиша дует с него. Не е ли брилянтна технологията?", не крие радостта си певицата. Тя ще посвети песента си на баща си, който също бил голям почитател на Пресли. Коледният албум на Сюзан Бойл, който е пети в кариерата й, ще бъде издаден на 25 ноември.