Ще купя пони на дъщеря си. Ще направя това със сигурност. Това сподели пред TV 7 победителят в „Къртицата 2” Георги Стоянов, който спечели вота на зрителите.
Както е известно, той бе голям почитател на Ивайла Бакалова по време на шоуто. „Нямам време за любов, нямам време за Ивайла. Имам си работа. Не съм ходил да я видя в болницата, а и няма да я търся. Предложих брак на Ивайла по време на шоуто, но това беше на майтап”, разказа сега Георги.

ММА-боецът добави още, че когато е трябвало да яде насекоми, е било гадно. Бургазлията каза, че като цяло жените доста са го дразнили в шоуто. „Самият начин на водене на разговор от тях бе дразнещ. Нямаше никакъв респект. Те се държаха така, сякаш всичко им бе позволено”, добави той.

Охранителят Емил Каменов, който се оказа къртицата, разказа, че е имало моменти, в които се е чудел как не са го хванали.

„Хем сърби, хем боли – ма не знае какво иска. Беше много странно с тая Гергана”, обяви Каменов.

Снощи той е излязъл в заведение, но не издължал повече от 30 минути. „Мале, голяма драма стана. Всеки минава и снима. Все едно съм някакво чудо. Аман от простотии. То не се издържа. Аре у лево. Станах и си тръгнах”, сподели охранителят.

Емил призна също така, че преди половин година се е чувствал много зле, защото се е върнал в Монтана при родителите си. „Шест месеца ме издържаха, защото нямах никакви пари. Нямах 50 стотинки, за да купя кафе на приятелката си. Но после се разделихме”, сподели още Каменов.